Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Ouder en Kind workshop – Appelmoes & perenmoes maken

zo 4 oktober 2020

 

 

Ouder en Kind workshop Appelmoes en Perenmoes maken:       Plezier voor twee!

Alle kinderen mogen keukenprins(-ess)en zijn! Samen met je (klein)kind zelf appel- en perenmoes maken en ontspannen, dat kan tijdens deze workshop voor ouder en kind. Van appelen en peren uit lokale boomgaarden gaan we overheerlijke moes maken. We stropen de mouwen op en gaan eerst het fruit wassen en snijden. Proeven mag natuurlijk! Daarna gaan de appelen en peren in de pan en doen we er eventueel extra ingrediënten bij. Wat lijkt jou lekker: Appelmoes met kaneel of Perenmoes met kruidnoten of …? Dat ruikt al heerlijk. Ten slotte vullen we de potjes en kun je die versieren. Aan het einde van de workshop is jouw zelfgemaakte appel- en perenmoes klaar om mee naar huis te nemen. Bedenk maar vast wat je er straks bij wilt gaan eten….. als je kan wachten.

Wil je samen creatief culinair bezig zijn met je (klein)kind? Welkom bij de Ouder en kind workshop Appelmoes en Perenmoes maken!


PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Leeftijd kinderen: 4 – 12 jaar
  • tijd: 15:00 - 16:30 uur
  • Docent: Marloes

Kosten: € 25,00 per duo. Dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee/sap en wat lekkers erbij. Wil je meer kinderen meenemen, dan betaal je voor elk kind extra € 10,00.


Locatie

Studio Namenia
Bankgebouw Westdam Woerden

Over Studio Namenia

Meer informatie over Studio Namenia vindt u in de cultuurmap: Studio Namenia
Bezoekadres: Het Bankgebouw Westdam 4, 3441 GA Woerden
Contact: Inge Visser | tel: 06-15315196. | e-mail: inge@studionamenia.nl