Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Expeditie schetsboek: ontdek materialen

do 16 januari 2020 t/m ma 17 februari 2020

Expeditie schetsboek: ontdek materialen

Tijdens deze vierdelige cursus schetsen ga je aan de slag met verschillende materialen: houtskool, pastelkrijt, (kleur)potlood en viltstiften en fineliners. Ervaar en ontdek de verschillende kwaliteiten van elk materiaal. Welke past het beste bij jou? Of bij wat je uit wilt drukken?
Een schets is een snelle tekening die een indruk geeft van dat wat je gezien, gehoord, gevoeld of gefantaseerd hebt. Het is leuk om een schetsboekje bij je te hebben om te kunnen tekenen in een museum, op een terras of in de natuur.


4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 60,00 plus € 20,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.Mee te nemen door cursist: Schetsboek en eventueel (kleur)potloden, viltstiften en fine-liners.

inschrijven bij de VU


W.M. (Wike) de Klerk
Wike de Klerk is opgeleid tot kunstzinnig therapeut. Dat houdt in dat zij kunst als medicijn heeft leren inzetten als middel om gezondheid en welzijn te bevorderen bij de mens die iets te verwerken heeft. Dat doet zij al 10 jaar met veel plezier. Wike geeft naast therapie ook graag workshops en cursussen op het grensvlak van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Haar motto is: "Tekentalent of -ervaring heb je niet nodig". Het plezier in tekenen staat voorop. Want plezier ontspant en daar knap jij weer van op!
 


Locatie

Volksuniversiteit Woerden
mboRijnland Polanerbaan 15 3447 GN Woerden

Over Volksuniversiteit Woerden

Meer informatie over Volksuniversiteit Woerden vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Woerden
Bezoekadres: Rembrandtlaan 24, Woerden