Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met bloemschikken in Samen sterk huis

di 16 juli 2024

Kennismaken met bloemschikken in Samen sterk huis

Op dinsdagochtend 16 juli geven Ineke Burggraaff en Ingrid van Alst een workshop bloemschikken bij Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker in Woerden. Aangezien het bloemschikken een favoriete activiteit is, zijn er twee momenten waarop ingetekend kan worden: 9.45-11.00 uur of​11.15-12.30 uur.

Bloemschikken is iedere keer weer anders en afhankelijk van het seizoen kiezen onze vrijwilligers passen bloemen uit. Bij mooi weer vindt het bloemschikken buiten plaats. Wie dit wil kan een eigen schaal of bloempot meenemen, maar voor wie dat niet heeft zijn ook attributen in het huis aanwezig. Aan het eind van de workshop gaan de gasten met een mooie creatie naar huis. Soms maakt een van de vrijwilligers een extra bloemstukje voor iemand die niet kan komen vanwege ziekte of een andere oorzaak.

De koffie staat klaar vanaf 09.30/11.00 uur afhankelijk van het tijdstip waarop je met het bloemschikken meedoet. Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Samen sterk huis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met het Samen sterk huis op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden is noodzakelijk via telefoon 06-14004496, e-mail info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met bloemschikken in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl