Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Leesclub bij Samen sterk huis

wo 17 juli 2024

Leesclub bij Samen sterk huis

Op woensdag 17 juli 2024 van 10.00 tot 12.00 uur is er de leesclub bij Samen sterk huis in Woerden. Iedereen die deelneemt leest een boek wat hij of zij mooi, leuk, spannend, inspirerend of gewoon de moeite waard vindt. Die ervaringen worden met elkaar gedeeld en zo krijg je steeds weer nieuwe ideeën voor boeken om te lezen.

De leesgroep staat onder leiding van Anneke Schwier en Fenny Kronemeijer. ‘Iedereen leest iets wat hij of zij interessant, leuk, ontroerend, spannend of grappig vindt en vertelt hierover,’ legt Fenny uit. Zo krijgt iedereen de kans iets te vertellen. Anneke: ‘Sommigen hebben een bepaald boek al drie keer gelezen, terwijl een ander er niet doorheen komt. Die uitwisseling is erg leuk.’ De gesprekken blijven vaak niet hangen bij een boek. ‘Je komt door de boeken op allerlei thema’s uit,’ aldus Fenny. ‘Boeken kunnen ook herinneringen oproepen,’ vervolgt Anneke. De gesprekken zijn soms diep maar kunnen zeker ook luchtig zijn. Vooral de diversiteit van de gasten en daarmee de keuze van boeken maakt het leuk. ‘Je komt zo op andere ideeën voor boeken dan wanneer je zelf in de bieb rondloopt.’ Als je zelf geen boeken hebt, niet naar de bieb wilt of kunt, zijn in het Samen sterk huis ook diverse boeken te leen.

Zin om mee te doen met deze inspirerende groep? Meld je gewoon aan en ervaar hoe dit is.
Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Leesclub bij Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl