Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Voorstelling over gender & identiteit

ma 24 juni 2024

Het Klooster zoekt getalenteerde jongeren die met elkaar een voorstelling willen maken over gender & identiteit.

Jezelf kwetsbaar opstellen, samen onderzoeken, scènes maken en jezelf tonen is daarbij belangrijk. Het thema van de voorstelling is (gender)identiteit.

In de voorstelling komen vragen aan bod zoals; kun je experimenteren met wie je bent? Hoe ga je om met onzekerheid en twijfel? Wat zijn stereotypen man/vrouw? Hoe kijkt de maatschappij naar gender? Onder begeleiding van theatermaker Sanne Dorrepaal en choreografen Caty Wijmans en Trudy van Velsen belooft het een aansprekende, fysieke voorstelling te worden. De voorstelling zal op verschillende middelbare scholen gespeeld worden.

Het Klooster hoopt een diverse groep spelers samen te stellen in de leeftijdsgroep 12-18 jaar en 18- 24 jaar, waar ruimte is voor verschillen in ervaring, achtergrond en mening over het thema van de voorstelling.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor 20 juni via kloosterwoerden.nl/hen voor de auditie op maandag 24 juni van 18:30-20:30 uur in Het Klooster. De auditie bestaat uit een spelworkshop en een bewegingsworkshop. 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Voorstelling over gender & identiteit


Over Klooster | Kunstencentrum

Meer informatie over Klooster | Kunstencentrum vindt u in de cultuurmap: Klooster | Kunstencentrum
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 42 30 66 | e-mail: info@kloosterwoerden.nl