Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

BoekStartdag voor de allerkleinsten Bibliotheek Woerden

za 1 juni 2024

 

BoekStartdag voor de allerkleinsten Bibliotheek Woerden

Op zaterdag 1 juni organiseert Bibliotheek Het Groene Hart de BoekStartdag in Bibliotheek Woerden. Deze middag is speciaal voor kinderen van 0 tot 2 jaar en hun (groot)ouders. Je kunt meedoen aan leuke activiteiten en tips en trucs krijgen voor leesplezier bij de allerkleinsten.

Van 13.00 tot 16.00 is de BoekStartcoach van Bibliotheek Het Groene Hart aanwezig om ouders praktische tips te geven voor nog meer leesplezier thuis. Ook kun je terecht met vragen over mediawijsheid bij de allerkleinsten. Om 15 uur gaat Wapperkids interactief voorlezen met gebaren, waarin de kinderen lekker kunnen meebewegen. BoekStartdag is vrij toegankelijk, een plekje bij het interactief voorlezen kun je reserveren via de website van de Bibliotheek.

BoekStart

Vroeg beginnen met lezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen en versterkt de band tussen ouder en kind. Daarom zijn kinderen onder de 18 jaar gratis lid van de Bibliotheek. Als een kindje ongeveer 3 maanden oud is, krijgen ouders van de gemeente een waardebon voor een BoekStartkoffertje, met daarin twee leuke boekjes om kennis te maken met de Bibliotheek.

De Bibliotheek organiseert het hele jaar door leuke activiteiten voor kinderen, ouders en grootouders. Sluit aan bij het ouder-kindcafé, kom naar een van de voorleesmomenten of ontdek de uitgebreide collectie boekjes voor kinderen en baby’s.
 


Locatie

Bibliotheek HGH Woerden
Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden


Website: BoekStartdag voor de allerkleinsten Bibliotheek Woerden


Over Bibliotheek HGH Woerden

Meer informatie over Bibliotheek HGH Woerden vindt u in de cultuurmap: Bibliotheek HGH Woerden
Bezoekadres: Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Contact: Klantenservice Bibliotheek het Groene Hart | tel: 0348-418354 | e-mail: klantenservice@regiobibliotheekhetgroenehart.nl