Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met Tekenen in Samen sterk huis

di 20 februari 2024

Kennismaken met Tekenen in Samen sterk huis

Op dinsdagochtend 20 februari 2024 geeft Roel van der Bij om 10.00 uur een workshop tekenen bij Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12.

Er zijn vele soorten manieren en technieken om te tekenen. Het belangrijkste is dat je ontspannen kunt genieten van het plezier om creatief bezig te zijn en even vergeten dat je ziek bent (geweest). Je kunt tekenen aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens het tekenen staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen uit de waan van de dag. Dat kan in het Samen sterk huis.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch
(06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met Tekenen in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl