Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gebroken hartritueel

wo 6 december 2023

Gebroken hartritueel

Op woensdag 6 december 2023 biedt Evelien de Gier van 10.00 tot 12.00 uur in het Samen sterk huis het ‘Gebroken hartritueel’. Je kunt de klappen die het leven je geeft niet ongedaan maken, maar je kunt ze wel gaan omzetten in kracht. Evelien de Gier is gediplomeerd Levenscoach, Rouw- en stervensbegeleider, en creatief therapeut.

Het breken van een handgemaakt hart van aardewerk en het lijmen van de scherven met goud is een heel mooi en krachtig ritueel om je gepijnigde of gebroken hart tastbaar te maken en te helen. Het ritueel helpt jou om je pijn te voelen, te omarmen en los te laten. Je gaat alles wat je hebt meegemaakt, scherf voor scherf aankijken, doorvoelen en een plek geven. En dan vindt de verandering plaats. Je wordt een ander en sterker mens. Dit ritueel geeft je een diepe verbinding met jouw hart. Een reis vanuit het hoofd naar het hart zodat je voluit kunt gaan leven. Een ‘opgelucht’ en open gevoel in het hartgebied doordat jouw hart opgeschoond is. Je neemt het krachthart mee naar huis. Een mooi kunststuk als bewijs van wat jij allemaal hebt overwonnen. Iets moois dat je er altijd aan herinnert dat de ‘breuklijnen’ juist ook je krachtlijnen zijn geworden. 

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor een kopje koffie en gezellig samenzijn uur. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Gebroken hartritueel


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl