Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Yoga Nidra in Samen sterk huis

ma 4 december 2023

Yoga Nidra in Samen sterk huis

Op maandagmiddag 4 december 14.00 uur verzorgt Nathalie van Roon een kennismaking met Yoga Nidra in Samen sterk huis. Yoga Nidra, de zogenaamde ‘Yogi slaap’, is een staat van bewuste diepe slaap, een ontspanningsoefening waar je alleen maar hoeft te liggen en haar stem te volgen.

Een half uur yoga Nidra kan voelen als drie uur slaap of een kwartier voelt aan alsof je een ‘powernap’ gedaan hebt, ideaal bijvoorbeeld om halverwege de dag te doen om weer vol energie aan het tweede deel van de dag te beginnen. Tijdens een Yoga Nidra sessie begeleidt Nathalie de mensen met een combinatie van de rotatie van bewustzijn door het lichaam, ademwerk en visualisaties. Yoga Nidra kan onder andere helpen bij slaapproblemen, stress, migraine, chronische pijnklachten, depressies en angststoornissen, vermoeidheid of PTSS.

Nathalie is als yogatherapeut / coach gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met onder andere chronische pijn, beperkingen en kanker. Met haar zorgachtergrond wil ze yoga toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of eventuele geestelijke of lichamelijke beperkingen en/of ongemakken. Ze kijkt naar de mogelijkheden en naar wat iemand nog wel kan.

Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Samen sterk huis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met het Samen sterk huis op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Informatie: telefoon 06-14004496, email: info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website: www.samensterkhuis.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Yoga Nidra in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl