Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Teken je eigen levenslandschap

vr 16 juni 2023

Teken je eigen levenslandschap

Op vrijdagochtend 16  juni 2023 geeft Evelien de Gier om 10.00 uur een workshop ‘Teken je eigen levenslandschap'. Evelien de Gier is gediplomeerd Levenscoach, Rouw en stervensbegeleider, en creatief therapeut.

Het maken van jouw eigen (rouw)landkaart is een mooie manier om bewust stil te staan bij wat je is overkomen. Ieder levenslandschap is uniek. In deze workshop ga je jouw eigen eiland van rouw intekenen. Daarmee sta je eens écht stil bij hoe jouw levenspad zich heeft gevormd, wat je daarbij tegenkwam; de hoogtes en de diepe dalen, de stroomversnellingen, de obstakels, de omwegen, de uitkijkpunten. Je hoeft echt niet creatief te zijn om dit te maken.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Teken je eigen levenslandschap


Over Inloophuis 'Leven met kanker'

Meer informatie over Inloophuis 'Leven met kanker' vindt u in de cultuurmap: Inloophuis 'Leven met kanker'
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl