Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Haken in Samen sterk huis

di 13 juni 2023

Haken in Samen sterk huis

Op dinsdagochtend 13  juni 2023 geeft Anita Spies om 10.00 uur een workshop Haken bij Samen sterk huis Wilhelminaweg 12. Haken is helemaal in en Anita is een prof. Zij haakt al en aantal jaren de leuke opkikkers en andere leuke dingen voor ons huis zoals kop- en schoteltjes, Engelse drop en nog veel meer.

Nu maakt ze ook anderen wegwijs in deze creatieve techniek. Ook deze activiteit maakt dat je even kunt vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen kunt genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Plezier staat voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Inloophuis 'Leven met kanker'
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Haken in Samen sterk huis


Over Inloophuis 'Leven met kanker'

Meer informatie over Inloophuis 'Leven met kanker' vindt u in de cultuurmap: Inloophuis 'Leven met kanker'
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl