Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tips en trucs bij fotografie in Samen sterk huis

vr 2 juni 2023

Tips en trucs bij fotografie in Samen sterk huis

Op vrijdagochtend 2 juni om 10.00 uur geeft Peter-Paul Oostveen tips en trucs bij fotografie bij Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden.

Deze sessie is bedoeld om te inventariseren welke vragen er leven en wat gasten zouden willen leren over fotografie en kan dus een concreet vervolg krijgen met een of meer workshops over diverse onderwerpen die met fotografie te maken hebben.

De vraag maar raaksessie en mogelijke vervolgworkshops worden gegeven door Peter-Paul Oostveen die al twee keer gasten van Samen sterk huis portretteerde. Op dit moment is hij ook druk met de vlogs van Rob van Hoogdalem voor Robs Kaastour en in het najaar exposeert hij met zijn foto’s in Samen sterk huis tijdens de Atelierroute..

Ook zin om meer te weten te komen over fotografie? Aanmelden of meer informatie vragen kan via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl  of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.
 


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12
Woerden

Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl