Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Fotograferen met je mobiel

wo 31 mei 2023

BETER FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL
Beter fotograferen met je mobiel
Het is niet meer weg te denken, fotograferen met je mobiel. Wist je dat je heel eenvoudig betere foto’s maakt met je mobiel? Tijdens deze cursus nemen we je stap voor stap mee om dit te bereiken.

In het eerste deel van deze cursus zullen in de presentatie een aantal compositieregels behandeld worden. Deze theorie wordt je helemaal duidelijk wanneer je de pakkende en sprekende voorbeeldfoto’s ziet. Je zult bij jezelf denken: is het echt zo eenvoudig? Met deze regels in je achterhoofd, zul je beter gaan kijken voordat je een foto maakt en je foto’s naar een hoger niveau tillen.

In het tweede deel van deze cursus worden één of meer van jouw foto’s besproken en krijg je feedback over het resultaat.
Tot slot krijg je praktische tips, hoe je het beste met de mobiel als camera kunt omgaan. Ook zal het nabewerken van de foto’s besproken worden.
Schrijf je in voor deze laagdrempelige cursus. Iedereen die mooiere foto's wil maken met zijn mobiel, van selfie tot landschap, hier leer je de tips en tricks voor de beste foto!

€ 53,00
Arjan van der Beek
mboRijnland Toon adres-info


Locatie

Volksuniversiteit Het Groene Hart
Polanerbaan 15
Woerden


Website: Fotograferen met je mobiel


Over Volksuniversiteit Het Groene Hart

Meer informatie over Volksuniversiteit Het Groene Hart vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Het Groene Hart
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77 (Het Klooster, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 420 662 | e-mail: info@vuhetgroenehart.nl