Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefStuur berichten voor de agenda naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl

Theater Snater

Theater Snater

Theater Snater, een samenwerkingsverband tussen Chris Oelmeijer en Inge Besaris, maakt sinds 1985 theatervoorstellingen met poppen voor kinderen vanaf 4 jaar. Ontstaan vanuit onze gedeelde liefde voor poppenspel, jeugdtheater, muziek en elkaar, en de wens om ons brood te verdienen met wat we graag doen . In een paar jaar tijd groeide Theater Snater uit tot een professioneel gezelschap met zo'n 120 voorstellingen per seizoen in scholen, buurthuizen en (kleine en middelgrote) theaters.

In 1994, na de geboorte van ons kleine Snatertje Nine, besloten wij onze gezamenlijke activiteiten (gedeeltelijk) te vervangen. Inge volgde een studie psychologie en speelde bij collega-groepen. Chris werkte als speler/technicus/licht ' en geluidsontwerper bij o.a.: het Amsterdams gitaartrio, Mylene d'Anjou en Theater Artemis. Tussendoor speelden we met Theater Snater de voorstellingen 'Pierewaaien' en 'Schoon genoeg!', zonder reclame te maken, vooral voor onze vaste uitkopers.

In 2001 wilden we weer vaker samen op pad en maakten 'Ridder Tim'. Deze voorstelling werd enthousiast ontvangen en hebben we inmiddels zo'n 150 keer gespeeld.

In de zomer van 2002 en 2003 reisden we, samen met onze dochter, rond met een circus en begin 2002 startten we, met twee musici, een band voor kinderen 'WIJS!'

Theater Snater

Postadres
Vaartuigenlaan 48
3448 KM Woerden

Contact
telefoon: 0348-422480
email: info@theatersnater.nl
website: http://www.theatersnater.nl