Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

De Wilde Weg Theater/ Expositie

De Wilde Weg Theater/ Expositie

Misschien was u bekend met het huistheater 'De Wildeman' in Linschoten, dat in het verleden heel regelmatig en jarenlang vooral kleinschalig theater, cabaret en muziek programmeerde.


Afgelopen jaar 2016 hebben wij, Tony Koole en Pauline Mol het huis aan de Dorpstraat 33 gekocht en we beschikken daarmee nu over een ruimte waar we kunst, kunstenaars en andere liefhebbers van het vormgegeven leven samen kunnen brengen.

 

'de wilde weg'.

We kozen als naam 'de wilde weg'. We voelen ons thuis op een wilde weg, we hebben geen uitgestippeld program. We houden van open, van wars en warm, van vrij en scherp en slim, van hartig en hartelijk, van lachen en van stilte. En van woorden, beeld, klank. We dromen een beetje in het wilde weg wat er in onze ruimte mogelijk is. Daar begint alles mee.

 

Vòòr de zomer van 2017 begonnen we nog een beetje schoorvoetend met een verjaardagsfeest van twee negentigjarigen, een dag vol cellisten en een heerlijk warm openingsprogramma met tekst, film, beeldende kunst, een glimp van een mythische vertelling, dansen op het Kerkplein en een feestje met fijne muziek.

 

Eind November startte het eerste seizoen van de wilde weg met een ontwapenend onderzoek van radiomaker Misha Koole naar zijn persoonlijke verbinding met zijn vak voor een besloten kring van betrokkenen.

 

Openingstijden voor exposities

Vrij zat van 14.00 uur t/m/ 19.00 uur

 

Hou de website in de gaten voor meer voorstellingen/concerten, exposities enz.

 

Tony Koole en Pauline Mol
 


Fotoalbum van De Wilde Weg Theater/ Expositie


De Wilde Weg Theater/ Expositie

Bezoekadres
Dorpsstraat 33
3461 CP Linschoten

Postadres
de wilde weg - Dorpstraat 33
Linschoten

Contact
Pauline Mol
telefoon: 0348.754162
email: paulinemol@hotmail.com