Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

NME Natuur Centrum InBredius

NME Natuur Centrum InBredius

Het Natuur- en Milieu Educatief (NME) Centrum InBredius  is een bijzondere locatie, op loopafstand van het station en van het centrum van Woerden. Dat het station en stadscentrum om de hoek ligt, ben je snel vergeten, wanneer je het in het Brediuspark wandelt.

 

Het NME Centrum InBredius is gesitueerd in een van de mooiste en oudste stadsparken die Nederland rijk is. Het NME centrum is gehuisvest in de oude schapenschuur van het voormalige landgoed.

 

Met uitzicht op de hoogstam fruitbomen van het park, een leuk terras aan de voorzijde en leuke educatieve tuin, is het een goede locatie om natuur en milieu educatie aan te bieden, te vergaderen of een besloten familiefeestje te houden.

 

InBredius is de ideale uitvalsbasis voor een korte wandeling door het Brediuspark maar ook voor een fietstocht door het weidse polderland van het Groene Hart.  In het NME Centrum kunt u terecht voor informatie over natuur, landschap en milieu.

 

Er worden exposities, tentoonstellingen, wandelingen, workshops of andere activiteiten verzorgt vanuit InBredius.

 

Dit gebeurt door alle enthousiaste vrijwilligers van verschillende groene organisaties, zoals de afdelingen Woerden van IVN en KNNV. De omgevingsdienst Utrecht is gehuisvest op de Kievitstraat. Vanuit InBredius organiseren zij natuur-educatie lessen voor alle basisscholen in de gemeente Woerden.

 

Op het voorplein van InBredius is een gezellig terras. Naast het centrum ligt de Educatieve tuin. Achter het centrum bevindt zich de kinder dierenweide Kukuleboe. Het NME Centrum InBredius en de educatieve tuin is voor iedereen gratis toegankelijk.
 


Fotoalbum van NME Natuur Centrum InBredius


Cultuur agenda - NME Natuur Centrum InBredius


ZO 1 SEP 19
Genre: JEUGD
NME Natuur Centrum InBredius
Woerden

ZO 29 SEP 19
Genre: Natuur & Millieu
NME Natuur Centrum InBredius
NME-Centrum InBredius Kievitstraat 42...


Exposities en tentoonstellingen - NME Natuur Centrum InBredius


zo 28 juli 2019 t/m za 7 september 2019
Expositie Wanneer: 28 juli 2019 – 7 september 2019 hele dag Waar: NME-Centrum InBredius Kievitstraat 42 3443 BG Woerden tentoonstelling Landgoed Bredius Al vele jaren maakt Jan Chistiaanse aquarellen van vogels. In deze expositie is een... lees meer
Genre: Foto & Video


NME Natuur Centrum InBredius

Bezoekadres
Kievitstraat 42
34443 BG Woerden

Contact
Diversen
telefoon: 0348-425585 & 460313
email: nmewoerden@odru.nl
website: http://www.inbredius.nl/