Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lions club Castellum Laurum

Lions club Castellum Laurum

De Lionsclub Woerden maakt deel uit van de wereldwijde Lions International, de grootste Non-Govermental Organisation (NGO) en goede doelen organisatie ter wereld met ruim 1,4 miljoen actieve leden. In het MD110 Nederland maakt onze club onderdeel uit van district 110AZ, waar ruim 75 clubs met samen meer dan 2.100 leden actief zijn.
 

uitgangspunten:

  • Het creëren en in stand houden van wederzijds begrip;
  • Het actief deelnemen aan c.q. volgen van sociale activiteiten in de woonomgeving;
  • Het bieden van een platform voor open discussie over een veelheid van onderwerpen (met uitzondering van politiek en religie);
  • Het aansporen van mensen met een maatschappelijke instelling om zich in te zetten voor hun leefomgeving, zonder enig persoonlijk gewin.


Wat doen wij?
Als relatief oude lionsclub binnen het Multiple District 110 kunnen wij op een rijke historie terugkijken. Er is een scala aan fundraising activiteiten bedacht en uitgevoerd, waarbij sommige zo succesvol waren dat ze vele jaren achter elkaar konden worden herhaald. Op dit moment zijn wij trots op de al vele jaren lopende "Boterletteractie" (rond Sinterklaas), de jaarlijkse "Plantjesmarkt" op de zaterdag voor moederdag en het LC Woerden golftoernooi, dat meestal tussen eind mei en eind juni wordt gespeeld.
 
Onze primaire doelstelling

is om in een sfeer van vriendschappelijkheid gezamenlijk activiteiten uit te voeren waarmee wij minder bedeelden in onze samenleving een helpende hand kunnen bieden. Veelal zijn die activiteiten gericht op het vergaren van financiële middelen; daarnaast steken wij ook met enige regelmaat de handen uit de mouwen.

 

Iedere cent naar een goed doel
De kosten die Lions maken blijven buiten het goede doel. De organisatiekosten worden betaald uit de contributie die Lions betalen voor hun lidmaatschap.

 

contact (2016)

P Heida-de Jong
Haagwindeveld 18, 3448 EM Woerden
0348-421702

woerden@lions.nl


Fotoalbum van Lions club Castellum Laurum


Lions club Castellum Laurum

Contact
P Heida-de Jong
telefoon: 0348-421702
email: woerden.castellumlaurum@lions.nl
website: https://www.lions.nl/2014/Welkom_bij_onze_club.html