Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Crespon-KPJ

Crespon-KPJ

Crespon KPJ Harmelen is een jongerenvereniging voor een door leden waar iedereen in een sociale en respectvolle omgeving elkaar ontmoet en met elkaar omgaat dmv afwisselende activiteiten, verder kunnen leden zich door verschillende functies persoonlijk ontwikkelen.

 

Crespon KPJ Harmelen werd in 1965 opgericht door een samenvoeging van de kleine Jongens en Meisjes vereniging, en gaat dit seizoen haar  47e levensjaar in. Crespon staat voor Creatief, Sport en Ontspanning, een vereniging voor jongeren van 16 tot 30 jaar.

Meer dan 200 leden, een bestuur van 10 personen en verschillende actieve commissies. De Ontspanning die voor het barpersoneel zorgt, de Redactie die elke maand de Cresspion verzorgt, Sport voor de sportactiviteiten, Crevo voor de creatievere activiteiten, PR voor de reclame en promotie en een echte toneelgroep. Samen organiseren deze commissies vele activiteiten.

 

Cresponnights, voetbaltoernooien, sintebar, toneel, tentfeest, schuurfeest, Crespon carnaval, busuitjes naar discotheken, kerstbrunch, darttoernooien, strandwandelen en nog veel meer.

Met andere KPJs (Katholieke Plattelands Jongeren) uit de omgeving zijn wij actief in de Kring Zuid West Utrecht. Samen organiseren we nog meer activiteiten voor leden en niet-leden.

 

Daarnaast heeft de Crespon een eigen bar in Dezibel, Harmelen. Elke vrijdagavond is deze geopend vanaf 21.00 uur. Kom gezellig met je vrienden het weekend inluiden! Want Crespon, Dat is pas gezelligheid!


Crespon-KPJ

Contact
Danny van Hazendonk
telefoon: 06-40388777
email: danny_vanhazendonk@hotmail.com
website: http://crespon.wix.com