Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Atelierroute Groot Woerden

Atelierroute Groot Woerden

                          1e weekend in oktober: Atelierroute Groot Woerden 
 
Sinds 2003 organiseert de stichting Atelierroute Groot Woerden, op de eerste zaterdag en zondag in september, de Atelierroute Groot Woerden. Vanaf 2018 is dit het eerste weekend van oktober.

De deelnemende kunstenaars, met of zonder maatje, hun huis of atelier open voor het publiek. De route bevat exposities met voor elck wat wils. Van brons tot plantaardige kunst, van schilderwerk en fotografie tot keramiek en textielkunst.

Er zijn ieder jaar nieuwe deelnemers en het is mede daardoor extra aantrekkelijk om bij de kunstenaars te gaan kijken. De deelnemende ateliers zijn herkenbaar aan de rode banier.

De bezoekers kunnen, als altijd, zelf bepalen waar zij de route willen starten.

Via de website van de atelierroute www.atelierroutegrootwoerden.nl kunt u het hele jaar door achtergrondinformatie krijgen over de kunstenaars, en hun werk bekijken.

 

Deelname

Kunstenaars uit de gemeente Woerden (Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld) kunnen zich jaarlijks in februari aanmelden voor deelname door het invullen en opzenden van het inschrijfformulier dat vanaf eind januari is te downloaden op www.atelierroutegrootwoerden.nl.

 

Boekjes

De boekjes met de informatie van alle deelnemende kunstenaars en een overzichtskaart zijn vanaf medio augustus te koop bij de bibliotheken van Woerden, het Stadsmuseum Woerden, Galerie Van Slagmaat, VVV en diverse winkels(o.a. de Klerk en Bruna Voorstraat), herkenbaar aan de poster.

Ook bij de kunstenaars kunt u terecht voor een boekje.

 
 

Fotoalbum van Atelierroute Groot Woerden


Atelierroute Groot Woerden

Bezoekadres
Zie adressen deelnemende kunstenaars op website atelierroutegrootwoerden.nl

Postadres
Plantsoen 7-32
3441 EL Woerden

Contact
Cor Luijendijk
telefoon: 06 410 36 102
email: tsmooi@atelierroutegrootwoerden.nl
website: http://www.atelierroutegrootwoerden.nl