Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Dorpshuis Harmelen

Dorpshuis Harmelen

Het Dorpshuis is er voor alle mensen in en om Harmelen. Iedereen is welkom om binnen te wandelen voor een kop koffie, een praatje of bijvoorbeeld om vrijwilligerswerk te doen. Er worden regelmatig activiteiten voor de buurt georganiseerd, voor jong en oud. Wilt u zelf iets organiseren, dan helpen wij u graag.

 

We zijn doordeweeks geopend van 10.00-17.00 uur. In de avond en het weekend op aanvraag.

 

Het Dorpshuis

Dorpshuis Harmelen is een huis van en voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in en om Harmelen. Iedereen is er welkom. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten of gewoon zomaar binnenwandelen voor een kopje koffie of een praatje.

 

Het Dorpshuis werkt met vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Zij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en maken graag een praatje met u.

 

Het Dorpshuis biedt vergaderruimten en een ruime aula voor grote bijeenkomsten. Naast de verschillende ruimtes die men kan afhuren zijn er ook een aantal voorzieningen te huur.

De Dorpstuin

De Dorpstuin is een combinatie van een moestuin, kruidentuin, bloementuin, boomgaard en een kas. Een heerlijke plek om te werken. We leven met de seizoenen mee. De producten die worden geoogst in de Dorpstuin worden verwerkt in de Dorpskeuken.

 

In het Dorpshuis

Daar vind je verschillende partners zoals de Bibliotheek of de Dorpskeuken waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie en taart. Je kunt er advies en ondersteuning vinden op gebied van welzijn, participatie, activiteiten en jongerenwerk.

Ook kun je er mee eten, mee lunchen, zingt er een vrouwenkoor, wordt er voorgelezen aan peuters en biedt het SchilderLaB schilder- en tekenlessen aan. De Dorpstuin is een fijne plek om even te ontspannen of juist de handen uit de mouwen te steken als je groene vingers of behoefte aan rust hebt. 

 

Het Dorpshuis Harmelen bevindt zich aan de Schoollaan 8 in Harmelen, naast de Sint Bavoschool.


Fotoalbum van Dorpshuis Harmelen


Cultuur agenda - Dorpshuis Harmelen


VR 19 APR 24
Genre: Film & Foto
Dorpshuis Harmelen
Harmelen


Dorpshuis Harmelen

Bezoekadres
Schoollaan 8
3481 GH Harmelen

Contact
telefoon: 0348-506823
email: dorpshuisharmelen@gmail.com
website: https://www.dorpshuisharmelen.nl/