Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband

- The hottest thing in showbusiness!
- delivering Style & Swing
 
Onstuimige energie
Het professionele achtmans ensemble, in speciale gevallen ook als viermans combo, laat de bruisende Bigbandtijden van weleer herleven door een unieke sound en onstuimige energie waarmee het oud, nieuw én eigen repertoire ten gehore brengt.
 
Muzikale hofleverancier
Het orkest is regelmatig nationaal te beluisteren op radio (o.a. 3FM en TROS Muziekcafé / Radio 2). Het is de nieuwe sensatie op vele festivals (o.a. North Sea Jazzfestival, The Hague Jazz, Jazzfestival Amersfoort en Jazzin’ Woerden), uiteenlopende bedrijfs- en theaterevenementen (o.a. Joop van den Ende Producties) en talloze privéfeesten. Ook mag het zich de muzikale hofleverancier noemen van o.a. Hotel Huis ter Duin.
 
Hierdoor ontwikkelde Tiny Little Bigband een ontzagwekkende speelagenda.
 
Swingende knipoog
De groeiende populariteit van Tiny Little Bigband komt voornamelijk omdat zij ieder optreden streeft naar hetzelfde doel: tijdloze stijl gecombineerd met een swingende knipoog. De musici gaan daarbij dan ook onberispelijk en stijlvol gekleed. Zo is een show – ingehouden op de achtergrond of expressief op de voorgrond - altijd een lust voor het oog. Zelfs de op- en afbouwdiscipline van de heren is geregisseerd: de achtkoppige formatie, inclusief eigen vleugel, staat binnen 20 minuten klaar om te spelen.
 
  

Fotoalbum van Tiny Little Bigband


Tiny Little Bigband

Contact
Marcel Fokker
telefoon: 06-54262433
email: info@tinylittlebigband.com
website: http://www.tinylittlebigband.com