Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Studio-JK (Jan Kok)

Onder de naam Studio-JK maak ik geluidsopnamen op locatie.
De opnamen kunnen registraties zijn van optredens (met publiek), maar ook 'studio-opnamen' ten behoeve van een CD of website. Ik kan opnamen maken van solisten (bijvoorbeeld op piano of orgel), kleine ensembles (zoals strijkkwartetten, blokfluitensembles, jazzbands, boerenkapellen etc.), maar ook van grotere gezelschappen (koren, harmonie-, fanfare- en symphonieorkesten, evenals een combinatie van koor met orkest en solisten). Ik gebruik daarbij uitstekende digitale opnameapparatuur en microfoons. 
 
Professionele kwaliteit voor een vriendenprijs.
 
De meeste opnamen worden uitgebracht op CD.
 
Studio-JK maakt daarvoor met ultramoderne apparatuur opnamen "op locatie" van koren, muziekverenigingen, groepen en solisten. Daarbij is Studio-JK in staat om uw creatieve verrichtingen digitaal op maximaal 16 sporen vast te leggen. In de studio in Woerden worden de opnamen verder uitgewerkt en afgemixt.
 
Studio-JK kan het totale traject van opname en nabewerking t/m de duplicatie van de opname voor u verzorgen; inclusief het ontwerp en de realisatie van het benodigde drukwerk. Ook het maken van professionele foto's is mogelijk. Studio-JK biedt u hiermee een totaalpakket.

Studio-JK (Jan Kok)

Postadres
Vaartuigenlaan 55
3448 WL Woerden

Contact
Jan Kok
telefoon: 0348-431577
email: jan@studio-jk.nl
website: http://www.studio-jk.nl