Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Streetwise Media

Streetwise Media

Een prachtig platform voor al het jeugdige beginnende poptalent.
 
Wij begeleiden iemand van de auditie af aan langs studio-opnames, repetities met andere muzikanten, optredens, videoproducties en uitsluitend met een eigen ontwikkeld repetoire in zijn/haar voorkeur/smaak. Daarbij hoort uiteraard een imago, eigen pr/marketing en professioneel advies over bijvoorbeeld performances bij. Tevens kunnen deelnemers ervaringen onderling uitwisselen tijdens featurings in nieuw werk!
Niet alleen muziek, maar ook het regelwerk/management en financiën worden gedaan door jongeren die hier hun CV en ervaringen mee aanvullen om zo inkijk te hebben in de beroepspraktijk.
 
Wij zijn een tree op de trap voor de muziekwereld.
____________________________________________________________________________________
 
Streetwise Media. Een platenlabel, productiebedrijf in e-commerce en een organisator van diverse evenementen. Alles is 4 jaar geleden ontstaan vanuit de passie om muziek te maken. Op autodidactische wijze en met verschillende lessen zijn wij gegroeid tot een volwaardig mediabedrijf.
 
Onze kracht ligt bij het uitwerken van een marketingplan van u, het toevoegen van een 3e dimensie bij uw media en het organiseren van publieksevenementen zowel groot als klein. Het is voor ons de ultieme uitdaging om uw wensen uit te werken in uw nieuwe product.
 
Streetwise Media is voor en door jongeren uit de omgeving van de Gemeente Woerden. Betrokken daarbij zijn (en dank daarvoor!): Jarco Kleibveld, Julian Tjon, Vincent van Werkhoven, Pavan Barsati, Iris Snoek, Dana Voskamp, Nanda Heij, Amanda Hanse, Jeroen Deamen, Rose Le, Tom Huijgen, Bonita van den Panne, Guus Wieman, Wesley Witveld, Niels ..., Karel van den Bosch en Gerard Kumeling.

Streetwise Media

Bezoekadres
Groenendaal 13
3441 BC Woerden

Postadres
Groenendaal 13
3441 BC Woerden

Contact
Jorg Huizinga
telefoon: 06-44832671
email: music@streetwisemedia.eu
website: http://www.streetwisemedia.eu