Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Woerden Bruist - Stichting

Woerden moet weer bruisen, dat was het motto een aantal jaren geleden en een nieuwe stichting was een vaststaand feit. De Stichting "Woerden Bruist" is opgericht door Alex Griffioen, Leo Oostveen, Cees Steltenpool en Erik Thuis.

Doel van de stichting is om, losstaand van wie of wat dan ook, evenementen te organiseren met als doel de inwoners van Woerden en omstreken te entertainen. Tevens is de opzet van de stichting om Woerden meer bekendheid te geven op de nationale kaart.
Nu, aantal jaren later, kunnen we de conclusie trekken dat de opzet is gelukt. De stichting "bruist" en wil meer. Dit zal in de toekomst ook zeker gebeuren. We proberen een zo breed mogelijk deelnemersveld te creëeren en uit te breiden. Dit om iedereen de muziek aan te kunnen bieden die bij hem of haar past.

Op dit moment hebben we een aantal outdoor evenementen: Das Bierfest, Groove 'n Woerden, Midzomerfeest, Hollands Feest en Lekker Woerden. We hebben een zestal binnenevenementen o.a. Zondagmiddagmatinee, Indoor Groove, Smartlappen, Queens Night, Night of the Music en Blues/Soul.
 
Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van onze fantastische sponsors en de deelnemende horecabedrijven in Woerden.

Woerden Bruist - Stichting

Postadres
Stationsweg 14
3445 AK Woerden

Contact
Eric Thuis
telefoon: 416651
email: info@woerdenbruist.nl
website: http://www.woerdenbruist.nl