Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

SingingKidz

SingingKidz

- Zingen op de maandagmiddag voor alle kinderen in Woerden - 
 
Vind jij zingen helemaal te gek? Heb jij zin om met vriendjes en vriendinnetjes de leukste en mooiste liedjes te zingen? Let dan goed op! Op maandagmiddag 5 september 2011 gaat het voormalige Friso Kinderkoor verder als de 'SingingKidz' en is bedoeld voor alle kinderen vanaf 9 jaar in Woerden e.o. Zit je al in groep 5 en ben je nog geen 9 jaar? Kom dan ook gewoon langs. Gospelliedjes, opwekkingsliederen, zingen in het Engels, in het Nederlands en dat is nog maar het begin. De begeleiders van de 'SingingKidz' zijn Marcella van Dijk en Martin Mans. Zij gaan er samen alles aan doen om er een leuke en muzikale repetitie van te maken. 
 
Nog wat feiten op een rij. De eerste repetitie is op maandagmiddag 5 september 2011 van 17:15 uur tot 18.00 uur in de Opstandingskerk aan de Wilhelminaweg schuin t.o. Het Klooster in Woerden. Inschrijven kan via de website www.singingkidz.nl Wil je eerst eens kijken of je het eigenlijk wel zo leuk vindt? Kom dan langs op onze eerste repetitie. 
 
Marcella van Dijk en Martin Mans:
Marcella van Dijk-Lindhout is leerkracht op de Johan Frisoschool in Woerden. Marcella is een enthousiaste juf en ze is erg muzikaal opgevoed. Dit is terug te zien in haar onderwijs. Zingen en muziek is erg belangrijk voor kinderen en dit past ze op creatieve wijze toe in haar lessen. Marcella van Dijk neemt het dirigeren van het kinderkoor voor haar rekening. 
 
Martin Mans is al sinds zevenjarige leeftijd actief als organist. Op elfjarige leeftijd begeleidde Martin zijn eerste koren op orgel. Naast zijn orgelstudie heeft Martin zich ook gericht op koordirectie. Hij treedt regelmatig op voor radio en televisie. Per jaar geeft Martin 250 concerten, zowel in Nederland als wereldwijd. Hij is dirigent van o.a. ‘De Gouwestem’ te Waddinxveen en mannenkoor ‘Noord-West Veluwe’ in Nijkerk. Daarnaast is hij dirigent van de succesvolle ‘Martin Mans Formation’ en leider van The Martin Mans BAND. Hij vormt samen met pianist Jan Vayne een uniek klavierduo. www.martinmans.nl  
 

SingingKidz

Bezoekadres
Opstandingskerk
Wilhelminaweg Woerden

Contact
Marcella van Dijk
website: http://www.singingkidz.nl