Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Samba Vivaz

Samba Vivaz

Een Sambapercussiegroep uit Woerden.

Ons repertoire bestaat uit swingende Braziliaanse reggae's, eigen nummers en de batucada.

 

Het begon 16 jaar geleden met een lesgroep in het Klooster in Woerden. Dit was zo geweldig leuk dat een aantal leden een band zijn gestart onder de naam La Banda Barchetta. De groep werd genoemd naar de bandleider van dat moment, Chris Barchet. De bandkleuren werden geel en wit. La Banda Barchetta was klaar om te starten met optredens!

 

In 2008 nam Mireille Linger het stokje over van Chris Barchet. en zette de repetities en optredens voort. In 2018 was het tijd voor een frisse make-over. De kleuren werden groen en wit en de naam werd gewijzigd in Samba Vivaz!

 

De groep bestaat inmiddels uit 22 enthousiaste sambaliefhebbers die iedere dinsdag in Woerden repeteren. Het repertoire bestaat uit de Braziliaanse carnavalsmuziek. Deze wordt gespeeld in Salvador Bahia en op het wereldberoemde carnaval in Rio de Janeiro. De instrumenten bestaan voornamelijk uit Braziliaanse drums.

 

Ben je een ervaren sambaspeler en heb je interesse in spelen bij Samba Vivaz? Kom dan eens langs op onze lesavond in Woerden. Spelen bij Samba Vivaz wil zeggen dat je iedere dinsdag tussen 20.00 uur en 21.30 uur repeteert, meedoet met optredens, feestjes bouwt en je lekkerste culinaire hapje met ons deelt op onze maandelijkse borrelavond! Op dit moment zijn wij op zoek naar caixaspelers, tamborimspelers en chocalhospelers.

 

facebook

 


Samba Vivaz

Contact
Toon
telefoon: 06 53807422
email: info@sambavivaz.nl
website: https://www.sambavivaz.nl/