Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Musicalvereniging SterAllures

Musicalvereniging SterAllures

De oprichters van SterAllures kennen elkaar van een musicalcursus van Kunstencentrum Het Klooster. Na het beëindigen van deze cursus besloten zij 'voor zichzelf' te beginnen. Na een periode van hard werken werd het enthousiaste idee per mei 2003 dan eindelijk werkelijkheid. De eerste musicalvereniging van Woerden was een feit !

 

VOORSTELLINGEN
Ieder jaar verzorgt SterAllures elk jaar 5 voorstellingen voor betalend publiek in Theater Het Klooster.  De voorstellingen trekken vaak volle zalen en zorgen voor aandacht in de lokale media. Het hele jaar werken de leden en vrijwilligers om dit resultaat te bereiken. Iedere week wordt gerepeteerd onder leiding van een artistiek team: een regisseur, een choreograaf en een zangcoach. Daarnaast zijn de leden actief in diverse werkgroepen: onder meer voor het bouwen van het decor en het ontwerpen en het vervaardigen van de kostuums.

SterAllures telt rond de 26 actieve leden die niet alleen dansen, acteren en zingen maar ook actief zijn in de verschillende werkgroepen en het bestuur van de vereniging. Iedere week repeteren we op donderdagavond in de Willem van Oranjeschool (Goudenregenstraat 2a, Woerden). Dit gebeurt onder begeleiding van een artistiek team – de regisseur, een zangdocent en een dansdocent – waarvan de samenstelling per productie verschilt. In de weken voorafgaand aan de voorstelling is het gebruikelijk om extra repetities in te gelasten.

 

LOCATIE
Iedere week repeteren we op donderdagavond in de Willem van Oranjeschool (Goudenregenstraat 2a, Woerden).

 

CONTRIBUTIE
De contributie bedraagt €20,- per maand. Deze lage contributie is mogelijk dankzij een actieve rol van de leden in de verschillende werkgroepen en tijdens de sinterklaasactiviteiten.

 

Musicalvereniging SterAllures
 


Fotoalbum van Musicalvereniging SterAllures


Musicalvereniging SterAllures

Postadres
p/a Hoge Rijndijk 4-80
3449 HA Woerden

Contact
Frans de Waal
telefoon: 06 29318620
email: info@sterallures.com
website: http://www.sterallures.com