Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Vrouwenkoor Ludiek

Vrouwenkoor Ludiek

Een groep van ca. 35 enthousiaste vrouwen repeteert elke dinsdagavond in De Brede Vaart in Linschoten. De koorleden komen uit Linschoten, Montfoort, Woerden en Harmelen.

 

Het genre dat ten gehore wordt gebracht varieert van popmuziek, klassiek en jazz en er wordt in verschillende talen gezongen. Het koor treed regelmatig op in de regio.

 

Caroline Vermeulen is sinds 2015 onze dirigent. “Zingen en laten zingen: dat is mijn passie. Weet wat je te zeggen hebt en dat overbrengen zodat je de ander (en jezelf) raakt. Dát is zingen voor mij!”

 

Ieder seizoen studeren we nieuwe nummers in. We zingen meerstemmig, zowel a capella als met pianobegeleiding. Sjoerd Brouwer is onze vaste pianist.
Onze dirigent zingt de nieuwe nummers per stem voor en de koorleden kunnen dat thuis beluisteren via de website.

 

Maar … er wordt niet alleen gezongen. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd die de onderlinge band versterken. Naast het bestuur zijn er commissies actief die helpen om alles in goede banen te leiden.

 

Benieuwd? Kom gerust eens kijken op een repetitie-avond. Op onze website vind je alle informatie en contactadressen.
 


Fotoalbum van Vrouwenkoor Ludiek

Optreden Vrouwenkoor Ludiek in Paradiso Amsterdam Vrouwenkoor Ludiek tijdens de oranjenach... in Linschoten In het Atrium te Montfoort

Vrouwenkoor Ludiek

Bezoekadres
Dinsdagavond repetitie. De Brede Vaart Linschoten

Contact
Vera van der Sluis
telefoon: 0348-448681
email: mail@vrouwenkoorludiek.nl
website: http://www.vrouwenkoorludiek.nl