Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefStuur berichten voor de agenda naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl

Koordaat Zanggroep

Koordaat Zanggroep

Welkom bij Koordaat

 

Koordaat is een Woerdens dameskoor van ongeveer 60 vrouwen. Het repertoire bestaat uit evergreens, smartlappen, licht klassiek, musical-en luisterliedjes. Koor Koordaat zingt meestal in het Nederlands en Engels.

 

Als je de reacties mag geloven zijn we sinds onze start in 2005 gegroeid naar een koor waarmee je ‘voor de dag’ kunt komen. Dat is ons gelukt dankzij een inspirerende dirigent en een combinatie van serieuze inzet, gezelligheid en saamhorigheid. En natuurlijk de muzikale begeleiding van accordeons, toetsen, dwarsfluit.

 

Emma Twaithe is sinds maart 2012 dirigente van Koordaat.

Emma: Ik ben in 2008 afgestudeerd aan het conservatorium te Rotterdam in de richting jazz vocaal. Sinds deze tijd is mijn muzikale interesse verbreed naar allerlei stijlen, o.a., klassiek, pop en nederlandstalige nummers. Ik ben begonnen met dirigeer opdrachten in 2007, maar heb sinds begin 2011 pas mijn eerste echte vaste koor. Dit beviel zo goed dat ik zeker wist dat ik nog een avond wilde besteden aan het dirigeren van een groep, en zo kwam ik bij Koordaat!

Wat mij inspireert om bij Koordaat te dirigeren is de gezelligheid, de saamhorigheid, de duidelijke traditie in het evenementenleven van Woerden en het zangplezier van alle leden. Als dirigent ben ik altijd op zoek naar de balans tussen het heel geconcentreerd werken aan melodie, instuderen van muzikale lijnen en dynamiek, en het lekker los kunnen gaan, bewegen, lachen en een beetje chaos en plezier! Mijn thema is: als het leuk is, en je hebt lol, dan zing je de sterren van de hemel...


 


Fotoalbum van Koordaat Zanggroep


Cultuur agenda - Koordaat Zanggroep


ZA 10 DEC 22
Genre: Muziek Overig
Koordaat Zanggroep
Stichting ’t Oude Landt...

VR 16 DEC 22
Genre: Muziek Populair
Koordaat Zanggroep
Opstandingskerk, Wilhelminaweg, Wperden


Koordaat Zanggroep

Bezoekadres
Blazer 10
3448 WD Woerden

Postadres
De Geul 4
3448 XJ Woerden

Contact
Ank Vianen
telefoon: 0348 416516
email: ankvianen@casema.nl
website: http://www.koordaat.nl