Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Koperkwintet PentaBrass

Vijf goede amateurs die het leuk vinden om muziek te maken en dat ook aan anderen te laten horen, met veel variëteit.

Wij zijn Koperkwintet PentaBrass. Maken al jaren samen met veel plezier muziek en willen dat graag laten horen. Wij kunnen zelf een programma voor u samenstellen, of een programma wordt in overleg met u samengesteld.
Alhoewel koperblaasmuziek vooral de laatste jaren aan een opmars is begonnen, is het zeker geen nieuw fenomeen. Getuige de veelheid aan repertoire, zijn er door de hele muziekgeschiedenis koperblazers geweest. Koperkwintet 'PentaBrass' speelt dan ook muziek vanaf de renaissance tot en met heden, van voor Bach tot na the Beatles zogezegd.

Ons koperkwintet wordt gevormd door twee trompetten, een hoorn, een trombone en een bastuba, gespeeld door resp. Cor Pronk, Jan van der Schee,  Eric-Jan Verburg en Derkjan van Bunnik. Cor Pronk, tevens artistiek leider, is beroepsmusicus en dirigeert verschillende harmonieorkesten en geeft trompetles. De andere leden van het kwintet zijn goede amateurs, die zich graag laten leiden door Cor Pronk. Samen staan we voor muziek, dat met enthousiasme en vaart wordt gebracht.
Wij verzorgen concerten op maat. Van koffieconcert tot concertavond, of koorbegeleiding tot opluistering van een feestelijke gelegenheid.

Koperkwintet PentaBrass

Postadres
Boterbloemweide 126
3448 HX Woerden

Contact
telefoon: 0348 - 42 49 96
email: info@pentabrass.nl
website: http://www.pentabrass.nl