Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gemengd koor Preludium

Zing mee met 'Preludium'!
 
Als u/je van zingen houdt en over een redelijke zangstem beschikt, kom dan gerust eens vrijblijvend een repetitieavond bijwonen om de sfeer te proeven en mee te zingen. We ontmoeten u/je graag, van harte welkom!
 
Wie is gemengd koor 'Preludium'
Gemengd Koor Preludium is een enthousiast koor, uitgaande van de Gereformeerde Gemeente te Woerden, voor dames, heren en jongeren vanaf 16 jaar. De ongeveer 35 leden repeteren tussen 1 oktober en Pasen op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in één van de zalen van de Bethlehemkerk. Onder leiding van dirigent Leo Mauritz wordt een divers repertoire gerepeteerd en uitgevoerd. Het doel van onze vereniging is samenbindend bezig zijn door middel van muziek, maar bovenal het gebruiken van onze talenten tot eer van God.
Het repertoire bestaat uit Psalmen en geestelijke liederen. Daarnaast houden we ons ook bezig met Engelse koormuziek en klassieke muziek van componisten als Händel, Bach en Mendelssohn. Dit voeren we uit tijdens kerst- en paaszangavonden in de Bethlehemkerk maar ook elders.
 
Planning
De data waarop het zang is, kan je vinden in de algemene kalender op de website en in de speciale kalender met alleen activiteiten van deze vereniging.
 
Contactgegevens
Voor adressen en telefoonnummers wordt verwezen naar de papieren gemeentegids of de digitale versie op de website achter de login. Door te klikken op de contactpersoon van de vereniging kan een mailtje naar deze persoon gestuurd worden.
 
Dirigent:
dhr L.R. Mauritz
 
Repetities:
Elke week op donderdagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Fotoalbum van Gemengd koor Preludium


Gemengd koor Preludium

Bezoekadres
Bethlehemkerk, Oudelandseweg 50
3443 AC Woerden

Contact
Mw H.J. de Jong-van den Heuvel
email: info@gergemwoerden.nl
website: http://www.gergemwoerden.nl