Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Het Christelijk Oratoriumkoor Woerden is opgericht in 1918 en bestaat nu uit ongeveer 35 leden. De repetities vinden wekelijks plaats op woensdagavond in de Maranathakerk te Woerden. Het repertoire van het koor doorloopt verschillende stijlperiodes, en ook minder gebaande paden. In de afgelopen jaren zong het koor o.a. de Johannes Passion en Weihnachtsoratoirum van Bach, de Messiah van Handel, Requiem van Mozart, het Gloria van Vivaldi, Die Schöpfung van Haydn en Judas Maccabaeus van Handel
 
Als je van zingen houdt en graag wil weten hoe de grotere koorwerken in elkaar zitten, zal je het naar je zin hebben bij dit koor. Onze dirigent Arthur Koopman neemt je door zijn enthousiasme mee en  zal je stapsgewijs meevoeren in de werken. Je leert je eigen stempartij samen met het koor en met enige zelfstudie en al zingende ontvouwt zich dan de pracht van de stukken. Jouw stem voegt zich naar die van je partij, de partijen voegen zich naar elkaar en voor je het weet sta je in één van de Woerdense kerken een oratorium ten gehore te brengen. Je bent van harte welkom tijdens de repetitieavond; elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Maranathakerk. 
 
Er is nog plaats voor nieuwe leden in alle stemgroepen. Ook projectzangers worden van harte uitgenodigd om met ons mee te zingen. Kom vrijblijvend eens kijken.
 
Zie voor meer informatie de website van het koor: www.cowoerden.nl of mail naar info@cowoerden.nl
 
Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina of volg ons op Twitter

Christelijk Oratoriumkoor Woerden

Postadres
Jasmijnlaan 36
3442 HZ Woerden

Contact
M. Kraan
email: info@cowoerden.nl
website: http://cowoerden.nl