Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

MuziekBonBons

MuziekBonBons

Muziekbonbons wie zit "daarachter?"

 Mijn naam is Loes Aarsen en ik ben geboren in Schiedam.

Zingen is niet uit mijn leven weg te denken. Het maakt mensen vrolijk en ontspannen.

Naast mijn onderwijsloopbaan heb ik een aantal jaren Jeugdtheater gedaan. Gezellige voorstellingen voor kinderen waarin ik naast het acteren ook veel zong. Later heb ik veel met een pianist samengewerkt en zong ik “easy listening” muziek tijdens diners, recepties e.d.

 

Voor mijn zangcarrière heb ik lessen gevolgd bij Elly de Jong zangpedagoge te Utrecht. Op dit moment krijg ik les van zangdocente Agnes Loonstra te Woerden.

En zo ontstond langzaam het idee om een liedjesprogramma voor ouderen te gaan maken. De doelgroep ken ik heel goed omdat ik al meer dan tien jaar vrijwilligerswerk doe in het verzorgingshuis waar mijn ouders woonden
 

liedjesprogramma voor ouderen

Ik vertel de mensen het verhaal van mijzelf, de laan waarin ik ben opgegroeid, de winkels die er waren, de mensen die er woonden, de periode waarin je van kind volwassen werd.
Herkenbare onderwerpen waarbij iedereen zijn eigen herinneringen en invullingen heeft. Elk nieuw onderwerp is gekoppeld aan een liedje en na afloop van het lied kan iemand die dat wil zijn eigen verhaal kwijt.
 

  • Het is geen meezingprogramma maar ik ben wel heel actief met het publiek bezig.
  • Ik maak daarbij gebruik van een uitvergroot nostalgisch fotoboek. Bij grote zalen kunnen de foto’s ook met een beamer geprojecteerd worden.
  • Veertien “muziekbonbons”, veertien luisterliedjes die door een rode draad verbonden zijn. Zeven “bonbons” voor de pauze en zeven “bonbons" daarna leveren een voorstelling op van ruim anderhalf uur. Precies genoeg om een ochtend of middag mee te vullen.
  • De insteek is steeds: samen genieten van alle goede herinneringen!!

muziekfragment "dametjes de Boer


Fotoalbum van MuziekBonBons


MuziekBonBons

Bezoekadres
Woerden

Contact
Loes Aarsen
telefoon: 06 17 46 11 53
email: loes.aarsen@planet.nl
website: http://www.muziekbonbons.nl/index.html