Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Horeca - EL Rey

Horeca - EL Rey

Cafe Restaurant El Rey
opent in april 2011 voor het eerst de deuren voor een vliegende start! Zo nemen we al deel aan Koninginnedag, zoals het past bij een koninklijke naam. El Rey (spaans voor De Koning) staat voor een royaal welkom voor haar gasten en een hoogwaardige ontvangst.
 
Bij El Rey staan sfeer en gezelligheid voorop. En natuurlijk mag lekker eten en drinken daarbij niet ontbreken. De keuken van El Rey is gebouwd op de samensmelting van diverse keukens in het Caribisch gebied
Het pand van El Rey herbergt de nodige schatten.
Zo bent u vanaf 11.00 uur welkom op ons zonnige terras op het historische Kazerneplein voor lunch, koffie, thee of een drankje. Uiteraard kan in de zomermaanden ook gedineerd worden op het terras.
El Yeah
En wat voorheen het best bewaarde geheim van Woerden was, wordt heden ontsloten. Onder El Rey bevindt zich "El Yeah", een volledig ingerichte zaal die tegen scherpe tarieven te huren is voor feesten, bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen (presentatiemiddelen aanwezig). Wij raden non profit organisaties aan te informeren naar onze speciale mogelijkheden. Is El Yeah niet verhuurd, dan barst deze kelder van de activiteiten.
 
er worden danslessen gegeven (salsa)
optredens en open podia zie hiervoor de agenda
 
Speciaal tarief voor non-profit organisaties
 
De mensen achter El Rey dragen non profit en vrijwilligersorganisaties van Woerden een warm hart toe. Speciaal voor non-profit organisaties uit Woerden is "El Yeah" doordeweeks in de avonduren beschikbaar tegen een tegemoetkomend tarief.
 

Horeca - EL Rey

Bezoekadres
El Rey Kruittorenweg 13
3441 AV Woerden

Contact
Junior
telefoon: 0348 416645
email: ideeenbus@el-rey.nl
website: http://www.el-rey.nl/