Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Wilde Weg Theater/ Expositie

De Wilde Weg Theater/ Expositie

DE WILDE WEG is een (t)huistheater in Linschoten. Ooit - onder andere eigenaar - heette het De Wildeman, voor wie daarmee bekend was. Het ligt aan de Dorpstraat 33 en aan het mooie oude Kerkpleintje als je ‘langs achter’ komt.
DE WILDE WEG brengt graag kunst, kunstenaars en liefhebbers samen. Bewoners Tony Koole en Pauline Mol houden ervan om toneel in huis te hebben, maar evengoed muziek, beeldend werk, vertelkunst, zelfs film of radio. Dat klinkt groot, maar we zijn klein.
De ruimte is deel van ons huis en wat we organiseren is deel van wat ons aan het hart gaat. Onze achtergrond is het professioneel theater en de film, maar vandaag de dag bewegen we ons veel meer in de wereld van het schrijven en de muziek. Die bronnen delen we graag met anderen.

 

DE WILDE WEG kan dus een theatertje, een galerie, een filmzaaltje of een vertelplek, een werkruimte, een oefenplaats, soms zelfs feestlocatie zijn. Multi dus. We vatten het allemaal samen in het woord ‘thuistheater’.

je kunt er veel kanten op en dat willen we ook graag. we zijn alleen gebonden aan onszelf, onze eigen kleur en ons eigen plezier. We houden van wild, van puur, onaangepast en eigenzinnig. En we houden enorm van diep ergens in duiken en hard ergens om lachen. Tijd en aandacht is ons dierbaar en stilte even onontbeerlijk. Wat het ook wordt, het moet warm zijn, ook als het scherp of kaal of knetterend is, ongemakkelijk misschien of zelfs bedenkelijk. Alles begint met warme aandacht. Nee, aan woorden geen gebrek. We willen zo'n plek waar je graag komt omdat je je er thuis voelt. Dat is dan weer een cliché maar dat kan ons niet veel schelen.

Omdat we geen programmering hebben in een vast ritme, op vaste dagen of tijden en we dus kunnen switchen van expositie naar een muzikale avond of een vertelling, moet je ons wel in de gaten houden: kijk op www.dewildeweg.net voor wat er staat te gebeuren en ook als je meer wilt weten of contact met ons wilt opnemen.


 


Fotoalbum van De Wilde Weg Theater/ Expositie


De Wilde Weg Theater/ Expositie

Bezoekadres
Dorpsstraat 33
3461 CP Linschoten

Postadres
de wilde weg - Dorpstraat 33
3461CP Linschoten

Contact
Pauline Mol / Tony Koole
telefoon: 0348.754162/ 06 18437306
email: info@dewildeweg.net
website: https://www.dewildeweg.net