Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Dies Groot

Dies Groot

  • De Woerdense en internationaal bekroonde vakfotograaf Dies Groot begon op 10-jarige leeftijd met fotograferen en ontwikkelen & afdrukken en heeft zich ontwikkeld tot een fotograaf met een groot vakmanschap.
  • Vanaf 1984 begint hij met exposeren, maakt faam met o.a. zijn speldeprik-foto’s zonder lens, wint vervolgens diverse prijzen en start met glasheldere fotocursussen voor beginners en gevorderden. Sinds 1994 organiseert en begeleid hij ook fotoreizen naar o.a. Schotland, Ierland, IJsland, Noorwegen, Italië, Parijs en New York.
  • Tijdens deze fototrips worden ook regelmatig de digitale resultaten van elkaar bekeken en besproken om van elkaar te leren. In november 2000 wordt hij wereldwijd hoofdprijswinnaar van de prestigieuze Kodak/Hasselblad Millennium fotowedstrijd in New York.
  • In 2001 richt hij de Stichting Fotografie Tegen Armoede op, voor hulp aan mede-mensen in extreme armoede, d.m.v. de opbrengsten van zijn foto-activiteiten en giften.

 

Hij is met zijn winkel/studio/cursusruimte gevestigd op het hoekje van de Nieuwstraat, een prachtige plek aan de binnenstadse-ringweg met fraai uitzicht rondom.

 

winkel, expositie en cursusruimte

Vakmanschap is meesterschap. Ruim 45 jaar ambachtelijke analoge en digitale fotografie en ervaring, ruim 30 jaar docent fotocursussen, handgemaakte vakprints, reproducties en inlijsten, glasheldere eerlijke adviezen en .... uitsluitend kwaliteit. Kortom, nog één van de weinige adressen voor optimale en allround diensten.

 

Zie voor cursussen de cursusagenda


Fotoalbum van Dies Groot


Dies Groot

Bezoekadres
Nieuwstraat 25
3441EA Woerden

Postadres
Nieuwstraat 25
3441EA Woerden

Contact
Dies Groot
telefoon: 0348 410385
email: diesgroot@hetnet.nl
website: http://www.diesgroot.nl