Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Dansclub Promenade

Dansclub Promenade

Promenade organiseert openbare dansavonden in Woerden voor dansliefhebbers die van een feestelijke avond houden. Welkom….. We nemen je mee op een muzikale reis langs alle dansritmes van de wereld. Iedere dansavond heeft een verrassend thema.

 

 

Onze missie is om jou plezier in dansen te laten ervaren. Dit bereiken wij met het organiseren van:

· Openbare dansavonden

· Danscafe’s

· Zumba® lessen

· Stijldanscursussen

 

Tijdens de beginnerscursus stijldansen leer je zowel Ballroom als ook Latijns Amerikaanse dansen. Dit zijn de Quickstep, Engelse Wals, Tango, Cha ChaCha, Rumba, Jive en Salsa. Verder zullen ook verschillende populaire Single dansen worden geleerd. Alle dansen komen ook aan bod op onze maandelijkse vrije dansavonden.


Wat is fijner dan dansen? Lekker bewegen op de maat van eigentijdse muziek, dansen is voor iedereen. Met de planning van onze dansavonden hebben wij zoveel mogelijk rekening gehouden met activiteiten bij andere dansscholen en dansclubs in de regio. Hierdoor is er minder kans dat dansavonden elkaar overlappen. De drankjes kunnen verkregen worden met onze consumptiemunten die de hele avond verkrijgbaar zijn. De deur gaat om 20.15 uur open en sluit rond 00.30 uur.


Dansclub Promenade

Bezoekadres
het Brediushonk, Kievitstraat 40
Woerden

Contact
email: dansklubpromenade@live.nl
website: http://www.dansklubpromenade.nl/index.html