Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbrief



Items voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Danscentrum Enjoy

Danscentrum Enjoy

Welkom bij Danscentrum Enjoy!
Wij zijn een professionele en gezellige dansschool, met een jarenlange ervaring in het verzorgen van stijldanslessen. Danscentrum Enjoy is lid van het landelijk erkende kwaliteitswaarmerk Dancemasters. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare dansschool met goed opgeleide docenten.
Onze dansschool is gevestigd in een mooie locatie. Er is voldoende gratis parkeerplaats en het treinstation is ongeveer vijf á tien minuten lopen. Naast de ruime en sfeervolle zaal is er ook een gezellig bargedeelte, waar je tijdens of na de lessen altijd nog even kunt blijven zitten en een hapje of drankje doen.


Dansles
Stijldanslessen worden gegeven op alle niveaus: brons, zilver, goud, goud-ster en topklasse. Ook zonder danspartner kun je je gewoon aanmelden; wij zoeken dan een geschikte partner voor je.
Het lesaanbod bevat ook: la blast, salsa, ouder-en-kind dans, peuterdans, G-dansen, jazz, modern, en hip hop. Alles onder begeleiding van gediplomeerde docenten.
Neem eens een kijkje bij ons lesaanbod. Wil je eens een les proberen? Bij ons is de eerste les altijd een gratis proefles!


Openingsdans
Wil je een spectaculaire openingsdans op je bruiloft of toch een iets meer klassieke openingsdans, dan kunnen wij dit voor je verzorgen.
Dansavonden
Bij Danscentrum Enjoy ben je echt even een avondje uit!
Wij verzorgen niet alleen danslessen, maar organiseren ook veel dansavonden en gezellige feesten zoals een salsafeest, kerstbal, halloweenfeest, of een black & white party. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de eerstvolgende datum.


Zaalverhuur

  • Danscentrum Enjoy heeft twee zalen die beide ook te huur zijn. De grote danszaal is te huur voor feesten, partijen of bijeenkomsten.
  • Onze tweede zaal is meer geschikt voor kleinere feestjes of kinderpartijtjes.

Fotoalbum van Danscentrum Enjoy


Danscentrum Enjoy

Bezoekadres
Hortensiastra 5
3442 XD Woerden

Contact
telefoon: 06-23449826
email: info@danscentrumenjoy.nl
website: https://www.danscentrumenjoy.nl/