Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kievit, de stichting

Kievit, de stichting

Stichting de Kievit
Doelstelling

Stichting de Kievit beheert een uniek natuurgebied ten westen van Harmelen. Het terrein is beschikbaar voor natuur- en milieueducatie en wordt verhuurd als locatie voor trainingen, vergaderingen en (kinder)feestjes.
De Kievit verzorgt natuur en milieu-educatie op zondagmiddagen en voor schoolklassen. Op het terrein bevindt zich een NME ruimte in een aantal arbeidershuisjes. In een grote boomgaard met oude rassen fruitbomen, een grote bloemweide en een historische groentetuin worden de excursies georganiseerd.

 

Werkzaamheden
Begeleider van NME activiteiten.
Op zondagmiddag, 1x per maand.
excursies van schoolklassen, 6x per seizoen

 

Vrijwilligersactiviteiten
begeleiders van NME activiteiten.
Op zondagmiddag 1x per maand tijdens een activiteit voor iedereen.
En voor het begeleiden van basisschoolklassen die gedurende het voorjaar en het najaar een aantal keren de Kievit bezoeken. Deze excursies zijn op woensdagmorgen en vrijdag, ongeveer 6 keer per seizoen is je hulp welkom.

 

Locatie huren
Wilt u met uw familie genieten van de rust en de natuur op de Kievit dan bestaat de mogelijkheid om hier uw familiefeest te vieren. In de daglonershuisjes bevinden twee ruimten waar men gebruik van kan maken. Op een zomerse dag kan men tevens onder de hooiberg of in de boomgaard zitten. Het familiefeest is mogelijk voor ca. 20 personen in het geval men alleen gebruik maakt van de twee ruimten in het daglonershuisje. Op een zomerse dag is dit aantal uit te breiden tot 30 personen.
Extra’s: Het familiefeest is te combineren met kinderactiviteiten zoals is genoemd op de betreffende pagina op onze website.

Contact
Contactpersoon: Jose van Engelen
E-mail: josevanengelen@hetnet.nl
Telefoon:
Website: http://www.dekievit-harmelen.nl
Bezoekadres

Postadres
 


Fotoalbum van Kievit, de stichting


Kievit, de stichting

Bezoekadres
Haanwijk 5
3481 LH Harmelen

Postadres
Oudeland 29
3481 Bg Harmelen

Contact
Jose van Engelen
telefoon: 06-48826617
email: info@dekievitharmelen.nl
website: http://www.dekievitharmelen.nl/