Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Willemijn Onrust

Willemijn Onrust

Na in het verleden 5 jaar les in tekenen en technieken gehad te hebben van kunstenares/lerares Corrie Moeliker, heeft ze zich daarna met andere creatieve zaken beziggehouden, o.a. het schrijven van poëzie. Ze was enige jaren een actief lid van de Dichters Groep Woerden en kon veel van haar gevoelens kwijt in haar gedichten. Toch ontstond het verlangen om haar gevoelens en creativiteit meer beeldend weer te geven.
Vanaf 1999 heeft ze zich aangesloten bij de groep van Leo Borsboom 'Kijk op kunst', om zich verder te ontwikkelen in tekenen en schilderen.'Kijk op kunst' is een groep van tien enthousiaste mensen die onder begeleiding van Leo werken met verschillende technieken en ieder jaar een gezamenlijke expositie organiseren.
Tevens volgt ze iedere zomer workshops in beeldhouwen. o.a. bij Zuid - Afrikaanse kunstenaars en bij kunstenaar Riet Kolenberg.

Vanaf 2002 exposeert Willemijn regelmatig zelfstandig, soms in combinatie met haar eigen poëzie.
Haar techniek is divers, maar vooral acryl, soms gemengd met inkt of pastel, heeft haar voorkeur. Ze schildert met stevige primaire kleuren waarbij ze regelmatig ook het paletmes gebruikt. In een vorm van expressionisme maar ook spiritueel en fantastisch realisme creëert ze vanuit haar gevoel haar eigen wereld vol kleur.
 

Fotoalbum van Willemijn Onrust

Koning der bergen 4 elementen - Drieluik 1 4 elementen - Drieluik 2 4 elementen - Drieluik 3 Voetstappen op het strand

Willemijn Onrust

Bezoekadres
Jan Sluijtersstraat 16
3443 HR Woerden

Contact
Willemijn Onrust
telefoon: 0348 - 460539
email: willemijn@onrust.nl
website: http://www.willemijnonrust.nl