Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tineke Hoepman

Tineke Hoepman

Tineke Hoepman (1947) is geboren in Groningen. Zij heeft een impressionistische schildertoets, waarmee zij o.a koeien, model en portretten schildert. Zij is deels autodidact en heeft zich ontwikkeld door continue opleidingen te volgen waaronder Artibus (Hoogeschool der kunsten) in Utrecht en masterclasses (o.a Sam Drucker ) aan de Wackers academie in Amsterdam. Momenteel is ze lid van de "Kunstkring Woerden" en volgt zij lessen in portret aan de Wackers Academie bij Rob van der Schoor.
 
Naast haar schilderactiviteiten doet zij ook workshops in de koeienstal op de boerderij, in de tuin en andere locaties. Het lijkt wel therapeutisch te werken als je ziet met hoeveel plezier en enthousiasme de deelnemers bezig zijn.
  
Tineke vindt haar inspiratie in de schitterende natuur uit haar directe omgeving. Haar geoefend oog selecteert met gemak de belangrijkste details voor haar composities. De voorstellingen zijn naar de natuur met een brede streek aangebracht. Tineke Hoepman is lid van de 'Schippers schildergroep' en exposeert regelmatig.
 

Fotoalbum van Tineke Hoepman


Tineke Hoepman

Bezoekadres
Mijzijde 62-63
3471 GP Kamerik

Contact
telefoon: 0348-402679
email: info@tinekehoepman.nl
website: http://www.tinekehoepman.nl