Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Singelkunst Woerden, stichting

Singelkunst Woerden, stichting

Singelkunst is een gratis openlucht evenement met grote kunstwerken op, in en langs de historische Singel van Woerden van vrijdag 18 maart tot en met zondag 24 april 2022.

 

Bekijk de circa 25 kunstwerken wandelend of varend. Scan de QR-codes voor meer informatie over de kunstwerken en de kunstenaars, blader door een unieke Singelkunstcatalogus of laat je rondleiden door een gids. Neem deel aan de gratis activiteiten -muziek, dans, poëzie, theater, digital arts – die georganiseerd worden rond Singelkunst op woensdagmiddag, in het weekend en in het donker.

Voor wie?

 

Singelkunst heeft voor iedereen iets, maar niet alles is voor iedereen. De expo is aantrekkelijk voor een breed publiek waaronder natuurlijk de inwoners van Woerden en frequente bezoekers uit de regio, maar ook de vele toeristen die de vestingstad Woerden bezoeken.

Singelkunst is een smaakvolle doch verrassende expositie met werk van professionals en amateurs, van jong en oud, zowel uit Woerden als ruim daarbuiten. De kwaliteit van Singelkunst is hoog, zowel op artistiek als technisch niveau.

 

Singelkunst moet uitgroeien tot een tweejaarlijks evenement.

Leuk weetje: In de jaren ‘80 waren er drie kleinschalige edities van Singelkunst die nog steeds tot de verbeelding spreken. Drie deelnemers van toen zijn betrokken bij de huidige organisatie!

 

 

Stichting Singelkunst Woerden Singel 35 3442 AL Woerden


Singelkunst Woerden, stichting

Postadres
Singel 35
3442 AL Woerden

Contact
email: info@singelkunst.nl