Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nard Kwast

Nard Kwast

De schilderijen van Nard Kwast spreken van bewondering voor de oude meesters. Het zijn portretten van dierbaren of in opdracht uitgevoerd, zeer getrouw en levensecht.

Nard Kwast werd in 1973 geboren in Delfzijl en groeide op in de provincie Groningen. Na in zijn jeugd veel plezier in tekenen te hebben gehad en na regelmatig illustraties te hebben gemaakt, maakte hij rond zijn 20e levensjaar de stap naar schilderen. Kennismaking met de werken van de grote klassieke schilders uit de 17e tot de 19e eeuw hebben geleid tot een serieuze interesse in klassieke schilderkunst en de hierbij gebruikte technieken.
 
Na een opleiding aan de Vrije Tekenacademie te Amsterdam verdiepte Nard zich in klassieke schildertechnieken. Hij volgde enkele jaren privelessen.Nard maakt landschappen, stillevens en portretten.
 
Nard exposeerde o.a. bij de SFB Groep te Amsterdam in 1998 en in 2001 bij de Rabobank te Heerlen. In 2003 wint Nard de publieksprijs van de Salon van Woerden (een overzichtstentoonstelling van regionale kunstenaars in het Stadsmuseum)

Fotoalbum van Nard Kwast


Nard Kwast

Bezoekadres
Geestdorp 36 D
3444 BE Woerden

Postadres
Molenvlietbrink 58
3448 HN Woerden

Contact
telefoon: 0348-500193
email: info@nardkwast.com
website: http://nardkwast.com