Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Judy van Vliet

Judy van Vliet is geboren in 1960 in Noord Holland.

Als klein meisje van 3 jaar maakte ze haar eerste tekening. Een mens. Een hoofd met daaraan vast armen en benen. De tekeningen werden steeds gedetailleerder naarmate ze ouder werd, maar het thema bleef MENS. Kind met hond, boer en boerin, kind met paard, een familie, mens met vogel, moeder en kind, twee zussen, enzovoorts. Haar moeder bewaarde de stapels werkjes in vele plak- en schetsboeken.

Haar thema is nog steeds de mens. De spirituele mens in tijd en ruimte. De kwetsbare, maar daardoor ook zo boeiende mens met zijn levensvragen over dood en leven, vreugde, verdriet en geluk.

Naast het bezig zijn met kunst heeft Judy van Vliet altijd met groepen mensen gewerkt.  Met jonge kinderen, jeugd, volwassenen en ouderen in het onderwijs en de gezondheidszorg. De ervaring die ze opdoet verwerkt ze in haar beeldend werk. Judy deelt haar creativiteit graag met groepen. Momenteel werkt ze met dementerende ouderen in de dagbesteding, waar levensverhalen een belangrijke rol spelen.

Judy van Vliet heeft de volgende opleidingen gevolgd:  Marnixkweekschool, Hoge school voor de Kunsten Utrecht, Hoge school Leiden (sociaal kunstzinnige therapie)

 

Judy maakt collages, schilderijen, drukwerk, illustraties en iphoneografie.

Ze verzorgt exposities, kunstprojecten, workshops en werkt in opdracht. 


Judy van Vliet

Postadres
Dick Ketstraat 1
3443 VP Woerden

Contact
Judy van Vliet
telefoon: 0348410068
email: judyvanvliet@gmail.com
website: http://www.judyvanvliet.nl