Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Diklah Zohar

Diklah Zohar

Diklah Zohar

is kunsthistorica en mozaïekkunstenares.

 

Ze studeerde kunstgeschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem, de Universiteit Leiden en in 2016 promoveerde ze aan de VU. Ze specialiseert in de mozaïekkunst vanaf de Klassieke Oudheid tot hedendaagse kunst en verzorgt lezingen en colleges door het hele land ( HOVO, Vrije Academie)
Het promotieonderzoek van Zohar gaat over productietechnieken van mozaïeken in de Late Oudheid.

 

Door zich te verdiepen in technieken van productie, ontwikkelde ze haar eigen artistieke inzichten. Deze implementeert ze in haar eigen werk als mozaïekkunstenaar.

 

Diklah Zohar verzorgt lezingen, cursussen en excursies.

Daarnaast produceert ze tentoonstellingen en verzorgt museum-rondleidingen.

 

Mozaiek workshops

Diklah verzorgt Mozaiek workshops, voor jong en oud. Variërend van een dagdeel tot cursussen van meerdere dagen. En de workshopkomt naar u toe!  Op school, vereniging of kerk, Bij u thuis, voor een besloten gezelschap (familieuitje, reunie, verjaardag…) De workshops zijn gezellig, informeel, met veel individuele aandacht. Gebruik van gereedschappen tijdens de lessen is inbegrepen.
Onder de dag-workshops vindt u de Tapas-schotel, onderzetter, een mozaieksieraad en de ingelegde lotusbloem-sieraad. Ook de workshop inspireer je op een eeuwenoude mozaïek is een dag-workshop.
Meerdere dagen workshops zijn: Zwart&Wit, tafelblad en kunstwerk maken onder begeleiding.
Voor alle workshops geldt dat u geen eerdere ervaring nodig hebt. U kunst als beginner gewoon meedoen!
Een dagdeel workshop kost 200 euro ex. materiaal. Materiaalkosten liggen aan de door u gewenst workshop en variëren tussen de 10 euro p.p. (mozaïeksieraad tot 40 euro p.p. (zilveren lotus-sieraad)


Diklah Zohar

Bezoekadres
Linschoten

Contact
telefoon: 0611456215
email: diklah.zohar@gmail.com
website: http://www.psefas.nl/