Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Oude Landt Woerden

't Oude Landt stelt onder voorwaarden expositieruimte beschikbaar voor beroeps- en niet beroepskunstenaars. Ze kunnen er gedurende een periode van 8 weken exposeren. Er is een diversiteit aan goed verlichtte ruime gangen, hallen en trappenhuizen, kortom veel ruimte om het aangeboden werk ten toon te stellen.
Aan de expositie is een opening verbonden met een hapje en een drankje, dit laatste gebeurd altijd op een vrijdagmiddag en wordt gastvrij door 't Oude Landt verzorgt. Ook de bewoners worden hierbij betrokken.

De reden dat 't Oude Landt haar ruimte beschikbaar stelt is om de drempel voor de inwoners van Woerden en omstreken te verlagen. Zodat ze meer vertrouwd raken met hoe een verzorgingshuis eruit ziet, wat er zoal gedaan wordt en hoe er geleefd wordt. Verder vinden ze het fijn, dat er 'van alles' over de vloer loopt, om de exposities te bezichtigen. Het gebeurt regelmatig, dat onze bewoners mensen tegenkomen die ze in geen jaren meer gezien hebben; dat levert vaak leuke gesprekken op waarin herinneringen worden opgehaald.

't Oude Landt is een non-profit organisatie, ze hoeft geen winst te maken, daarom zijn aan het exposeren geen kosten verbonden, maar ze vinden het wel belangrijk om in het ' Woerdense' bekend te staan als een 'gastvrij huis' , waar mensen met plezier wonen en werken.
 
Contactpersoon: Ingrid de Wilde (Teamleider Interne dienst)

Oude Landt Woerden

Bezoekadres
Park Oudeland 60
3443 AH Woerden

Postadres
Park Oudeland 60
3443 AH Woerden

Contact
Ingrid de Wilde
telefoon: 0348-486312 | 06-29017770
email: i.dewilde@vierstroomzorgring.nl