Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Fort Wierickerschans

Fort Wierickerschans

2000 jaar geschiedenis is vanuit Fort Wierickerschans in een oogopslag zichtbaar en beleefbaar. Op en rond Fort Wierickerschans is gevels lezen en landschap lezen een prachtige bezigheid. Het gehele aanzicht ontleden in onderdelen is waarachtig verrassend. Verkavelingen, waterstanden en waterlopen, dijken, bebouwingen, molenbiotopen, flora en fauna, infrastructuur, oude grensaanduidingen, kortom teveel om op te noemen.

 

Midden in het fort is een groot plein, met daar omheen oude gebouwen. Bij binnenkomst gaan bezoekers door de statige oude poort. Zo is meteen te voelen hoe het vroeger was om een fort binnen te schrijden! Bezoekers vinden hier de historie van vroeger en de natuur van nu. Het is tegelijk een zeer bijzondere locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een feest. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, waaronder het maken van een boottocht vanaf het fort.

 

Fort Wierickerschans Bodegraven in Bodegraven leent zich ook goed voor een vriendinnendag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoekadres:
 

Parkeren:
gratis (120 auto’s)

Adres parkeerplaats:
Weijpoort 4 Nieuwerbrug

 

Openingstijden:
Het terrein is vrij toegankelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur
Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
 


Fotoalbum van Fort Wierickerschans


Fort Wierickerschans

Bezoekadres
Zuidzijde 132
2411 RX Bodegraven

Postadres
Fort Wierickerschans bv Noordzijde 126a
2411 RG Bodegraven

Contact
telefoon: 0172 – 611 366
email: info@fortwierickerschans.nl
website: http://fortwierickerschans.nl/