Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Cultuurhuis Linschoten - de Brede Vaart

Cultuurhuis Linschoten - de Brede Vaart

De Brede Vaart

Een groot cultuurhuis, in het hart van Linschoten, dat veel functies onderdak biedt.
Dat is het in het kort gezegd De Brede Vaart.

In 2009 is gestart met de bouw van het project De Brede Vaart. Een ambitieus project, dat het dorp Linschoten moest verrijken met een cultuurhuis en een moderne bibliotheek. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor verschillende gebruikers. Twee basisscholen, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, een prachtige regiobibliotheek, een Centrum voor Jeugd en Gezin en een praktijk voor fysiotherapie hebben allen onderdag gevonden in het lichte en ruime gebouw aan de Laan van Rapijnen.

De Brede Vaart brengt mensen samen. Het is een toonbeeld van hoe kunst, cultuur, welzijn en onderwijs samen komen op één locatie.

 

In De Brede Vaart zijn enkele ruimtes te huur. Het gaat om o.a. om de speellokalen van beide scholen.

Wie kunnen de ruimtes huren?
De plaatselijke verenigingen en commerciële gebruikers. De verenigingen krijgen daarbij voorrang. Voor commerciële gebruikers geldt een hoger uurtarief dan voor verenigingen.

Welke ruimtes kunnen worden geboekt?
In principe kunnen er ruimtes worden verhuurd vanaf ca. 65 m2 tot 300 m2 (d.m.v. mobiele wanden van elkaar te scheiden).

Informatie over de voorzieningen en prijzen volgen nog. De ruimtes zijn m.n. in de avonden en weekenden nog beschikbaar. Voor informatie hierover kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Stichting Beaumont. *

Stichting Beaumont*
(t) 0348 - 468 588
dorpshuisdevaart@gmail.com


*Contact s.v.p. zo veel mogelijk via de mail. Dit is om een maximale communicatie te creëren en omdat de medewerkers van Beaumont regelmatig op lokatie zijn.
 


Fotoalbum van Cultuurhuis Linschoten - de Brede Vaart


Cultuurhuis Linschoten - de Brede Vaart

Bezoekadres
Laan van Rapijnen 26
3461 GH Linschoten

Contact
Carole le Roi
email: carole@cultuurhuislinschoten.nl
website: http://www.bredevaart.nl/