Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Duurzaam Woerden

Duurzaam Woerden

Welkom bij burgerinitiatief Duurzaam Woerden!

 

Wij willen Woerden duurzaam maken door:

  •     mensen en organisaties bij elkaar te brengen
  •     informatie en advies te geven over verduurzaming
  •     projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

Ons doel is om bij te dragen aan een duurzame samenleving: energiezuinig, met minder afval en meer groen. Dat doel kunnen we ook in Woerden bereiken!

 

Duurzaam Woerden is een burgerinitiatief dat beoogt mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen binnen de gemeente Woerden. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen. De doelgroepen zijn bewoners, ondernemers en de lokale overheid. Duurzaam Woerden heeft de juridische vorm van een stichting.

 

Met een klein team van vrijwilligers werken we eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties in Woerden bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd en er geen krediet op volgende generaties wordt genomen.

 


Heb je een goed idee?

Heb jij een goed en uitvoerbaar duurzaam idee waarmee je jouw buurt vergroent, energie bespaart of CO2 vermindert? Wil jij aan de slag met lokaal voedsel en hergebruik? Heb je een oplossing voor meer duurzame mobiliteit, wateroverlast of hittestress? 


Duurzaam Woerden

Contact
email: zerowaste@duurzaamwoerden.nl
website: https://duurzaamwoerden.nl/