Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Horeca - Kameryck, Buitenplaats

Horeca - Kameryck, Buitenplaats

Buitenplaats Kameryck

Prachtig tussen de weilanden ligt deze bijzondere accommodatie. Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag.

De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten.

Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart.

 

Voor Particulieren/Recreanten.

 

  • Restaurant

Kameryck is bij uitstek geschikt om heerlijk te komen eten. Met familie, vrienden, collega’s of alleen. U bent van harte welkom in ons restaurant en bij mooi weer op het terras aan het water. We raden u aan om altijd een reservering te maken. Dit kan via de website, maar u kunt ons ook even bellen.

  • wandelen en fietsen

Voor toeristische reizigers die van wandelen en fietsen houden is Kameryck het startpunt. Bij ons kunt u gratis parkeren en starten er diverse wandel- en fietsroutes door het Groene Hart. Kameryck is tevens een regionaal servicepunt voor recreanten. Zo zijn er elektrische oplaadpunten voor auto’s en fietsen en vindt u er informatie over routes en over het recreatieve aanbod in de regio.

  • Toeristisch Overstappunt

Kameryck is onderdeel van het Toeristisch Overstappunt Oortjespad (TOP Oortjespad). Dit betekent dat er vanaf het Oortjespad wandel- en fietsroutes starten, en dat u vanaf het Oortjespad ook routes kunt combineren.

  • Klompenpad

Sinds een aantal jaren worden er in samenwerking met de boeren in Nederland wandelpaden ontwikkelt over boerenerven en door boerenland. Ook rondom Kamerik is zo’n wandelpad aangelegd, het ‘Teylingenpad’. Dit pad voert langs sloten en weilanden, over diverse boerenerven en langs oude gemalen. Om de route te onderhouden wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de aanschaf van het routekaartje. Deze kaart is bij Kameryck verkrijgbaar.

 

Voor bedrijven/evenementen
Voor het organiseren van een beurs, een productpresentatie, evenement of een spetterend bedrijfsfeest bent u bij Kameryck aan het juiste adres. Samen met u kijken we naar de ideale invulling van uw bijeenkomst.

 

Naast diverse binnenruimtes kunnen wij ook de grote terrassen aan het water overkappen, zodat we een unieke locatie creëren voor een onvergetelijk evenement. De ruimte op onze locatie biedt ook de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Evenementenlocatie uitstekend bereikbaar
Met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam heeft Kameryck een uitstekende bereikbaarheid. A12/ Woerden, A2/Breukelen op nog geen 10 minuten rijden. Kameryck beschikt over ruim 350 eigen GRATIS parkeerplaatsen. Tal van faciliteiten, zoals kleedkamers en douches, tenten en podia, geluidsinstallaties en stroomvoorzieningen, zijn standaard aanwezig op de locatie waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Desgewenst verzorgen wij ook de bewaking tijdens uw evenement.

Service en catering
Omdat elk evenement weer anders is en elk evenement weer specifieke vragen oproept, denken wij graag met u mee om ter plaatse de beste oplossing aan te dragen. Kameryck beschikt over een eigen keuken die voor u de catering op hoog niveau verzorgt.

Goede samenwerking
We willen er graag een succes van maken en dat voelt u zodra u met ons werkt. Kom eens praten. U bent van harte uitgenodigd voor een locatiebezoek.

 

Contact

Neem contact met ons op via info@kameryck.nl  of bel 0348-400771.


Fotoalbum van Horeca - Kameryck, Buitenplaats


Cultuur agenda - Horeca - Kameryck, Buitenplaats


VR 16 AUG 24
t/m 17/08/2024
Genre: Muziektheater
Horeca - Kameryck, Buitenplaats


Horeca - Kameryck, Buitenplaats

Postadres
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik

Contact
telefoon: 0348 – 400771
email: info@kameryck.nl
website: http://www.kameryck.nl/